آبیاری تکمیلیاثر سطوح مختلف تنش آبی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم (رقم سبز) [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 161-175]
آبیاری کاملبررسی وضعیت محصولات باغی و گلخانهای استان خراسان رضوی، چشمانداز و راهکارهای منطبقبر تعادلبخشی آب [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 341-360]
آب انارتاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
آب شوراثرات کاربرد مالچ و شوری آب آبیاری بر صفات مورفولوژیکی نهالهای خرما [(مقالات آماده انتشار)]
آمینواسیداثر محلولپاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران [(مقالات آماده انتشار)]
آنتیاکسیدانحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
آنزیمتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
آهکبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
ا
ارتفاع ساقهتأثیر رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی کلات آهن روی صفات فیزیولوژیک و شاخصهای فلورسانس کلروفیل گلگاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 149-170]
ارزیابیبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
ارزیابی اقتصادیارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
ارزیابی اقتصادیمقایسه سودآوری ارقام تجاری خرما در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 53-66]
ارزیابی حسیاثر محلولپاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران [(مقالات آماده انتشار)]
ارزیابی مالیارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
ارزش غذاییدستورالعمل شناسایی ارقام مختلف خرمالو بر اساس ویژگی های ظاهری آن [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
ارزش فعلی خالصارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
ارزش فعلی خالصارزیابی اقتصادی تولید لیموترش در شرایط گلخانه در شهرستان کرمان [(مقالات آماده انتشار)]
ارقام پستهاولویتبندی اقتصادی ارقام تجاری پسته در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 11-26]
ارقام تجاریارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
ارقام گسدستورالعمل شناسایی ارقام مختلف خرمالو بر اساس ویژگی های ظاهری آن [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
اسپورتأثیر کاشت طولانیمدت چای بر فراوانی اسپور قارچهای آربسکولار مایکوریزا و ارتباط آن با برخی خصوصیات خاک [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 227-242]
استان کرمانارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
استان کرماناولویتبندی اقتصادی ارقام تجاری پسته در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 11-26]
استرس"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
اسید آمینهبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
اشکوراتپتانسیل تولید آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق (Corylus avellana. L) در اشکورات شهرستان رودسر [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 295-306]
اکسینبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
اکسینبررسی کالوسزایی و ریزازدیادی زنجبیل(Zingiber officinale Rosc.) با استفاده از ریزوم [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 139-148]
اکوتیپارزیابی سازگاری و پایداری لاینهای پیشرفته جمعیتهای مختلف فلفل سبز (Capsicum annum. L) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 327-340]
اکووالانس ریکبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
اگزوپلیساکاریدجداسازی و تاثیر باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند بر غلظت عناصر غذایی برگ در بادام پایه GN15 [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 67-88]
الیتبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
القای موتاسیونتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
الگوریتم جنگل تصادفی"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
الگوریتم رشد ناحیهای"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
امنیت غذاییمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
انبارارزیابی کارایی قارچکش معدنی در کاهش پوسیدگیهای قارچی و حفظ کیفیت میوهی پرتقال تامسونناول در انبار معمولی و سردخانه [(مقالات آماده انتشار)]
انبارداریحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
انبارداریاثر تیمارهای پوششی و حفاظتی در میزان انبارمانی دو رقم نارنگی پیج و انشو در سردخانه [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 191-208]
انتخاببررسی صفات و ارزیابی شاخص های عملکرد در ژنوتیپ های کاهو [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 27-36]
ایندول بوتیریک اسیدنوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
انگوربررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
انگورایجاد همگروه جدید انگور بیدانه قرمز با استفاده از تیمار کلشی سین [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 145-160]
اولئیک اسیدارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
ب
بایپلاتبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
بادامبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
باردهیایجاد همگروه جدید انگور بیدانه قرمز با استفاده از تیمار کلشی سین [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 145-160]
باغداری نوینبررسی رشد رویشی، عملکرد کمی و کیفی و زمان برداشت پرتقال تامسون ناول با پایههای مختلف در شرق مازندران [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 209-226]
باکتری خاکزادبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
باکتری شورپسندجداسازی و تاثیر باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند بر غلظت عناصر غذایی برگ در بادام پایه GN15 [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 67-88]
باکتریهای سختکشتباکتری subsp. pauca Xylella fastidiosa عامل بیماری قرنطینهای زوال سریع زیتون و راهبردهای مدیریتی آن [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 243-252]
بذر چایتأثیر ساپونین خام بذر چای بر خصوصیات زیستی و مرگومیرکنه قرمز پا کوتاه در شرایط باغ [(مقالات آماده انتشار)]
برگتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
برگتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
برگ سوختگیبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
بستر آلیاثر بسترهای مختلف کاشت بر ریشهزایی قلمههای پنج رقم انگور [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 265-280]
بیماریهای پستهبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
بنفشه آفریقاییتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
بهرهوری آببررسی وضعیت محصولات باغی و گلخانهای استان خراسان رضوی، چشمانداز و راهکارهای منطبقبر تعادلبخشی آب [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 341-360]
بودجه بندی جزئیمقایسه سودآوری ارقام تجاری خرما در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 53-66]
بورتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
پ
پارتنوکارپیدستورالعمل شناسایی ارقام مختلف خرمالو بر اساس ویژگی های ظاهری آن [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
پایهتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
پایههای رویشیبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
پتاسیممقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
پرآوریبررسی کالوسزایی و ریزازدیادی زنجبیل(Zingiber officinale Rosc.) با استفاده از ریزوم [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 139-148]
پروتئین و ساپونینبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
پس از برداشتمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
پس از برداشتحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
پستهمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
پستهتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
پستهبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
پستهبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
پستهبررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
پستهبررسی اثرات کاربرد خاکی گوگرد معدنی بر کاهش شوری و ویژگیهای رویشی و عملکرد درختان پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 253-264]
پیشتیماربررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
پلی پلوئیدیایجاد همگروه جدید انگور بیدانه قرمز با استفاده از تیمار کلشی سین [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 145-160]
پهپاد"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
پوششدهیاثر تیمارهای پوششی و حفاظتی در میزان انبارمانی دو رقم نارنگی پیج و انشو در سردخانه [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 191-208]
ت
تابش گاماتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
تاریخ کشتارزیابی توان تولید بذر هیبرید کدو تخم کاغذی بهعنوان کشت دوم در شالیزار [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 171-182]
تاکبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
تجزیه به مولفههای اصلیاصلاح معکوس فنوتیپی هیبرید تجاری گوجه فرنگی رقم آماریس [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 307-326]
تجزیه رگرسیونارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
تجزیه عاملارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
تجزیه کلاسترارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
تجزیه گیاهشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
تحلیل نرخ بازده نهاییمقایسه سودآوری ارقام تجاری خرما در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 53-66]
تحمل آهکبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
تربچهمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
تعادل عناصر غذاییشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
تعداد سرشاخهتأثیر رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی کلات آهن روی صفات فیزیولوژیک و شاخصهای فلورسانس کلروفیل گلگاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 149-170]
تغذیهبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
تغذیه برگیاثر محلولپاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران [(مقالات آماده انتشار)]
تغییر اقلیممدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
تکثیر رویشیبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
تکثیر رویشینوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
تنش خشکیتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
تنش خشکیتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
تنش خشکیاثر سطوح مختلف تنش آبی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم (رقم سبز) [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 161-175]
تنش شوریتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
تنوعانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
تنوعارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
تنوعبررسی صفات و ارزیابی شاخص های عملکرد در ژنوتیپ های کاهو [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 27-36]
تنوع ژنتیکیدستورالعمل شناسایی ارقام مختلف خرمالو بر اساس ویژگی های ظاهری آن [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
تولیدبررسی وضعیت محصولات باغی و گلخانهای استان خراسان رضوی، چشمانداز و راهکارهای منطبقبر تعادلبخشی آب [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 341-360]
تولید پستهبررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 177-190]
ج
جذب کلسیمتاثیر محلولپاشی سه ترکیب کلسیمدار بر غلظت کلسیم نهال پسته تحت شرایط کنترل شده در کشت هیدروپونیک [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
چ
چایتأثیر کاشت طولانیمدت چای بر فراوانی اسپور قارچهای آربسکولار مایکوریزا و ارتباط آن با برخی خصوصیات خاک [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 227-242]
چایاثر محلولپاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران [(مقالات آماده انتشار)]
چمنتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
چناربیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
ح
حاجی آبادمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
حد بحرانیشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
خ
خاکبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
خاک اسیدیتأثیر کاشت طولانیمدت چای بر فراوانی اسپور قارچهای آربسکولار مایکوریزا و ارتباط آن با برخی خصوصیات خاک [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 227-242]
خاکپوشاثرات کاربرد مالچ و شوری آب آبیاری بر صفات مورفولوژیکی نهالهای خرما [(مقالات آماده انتشار)]
خاکورزیارزیابی توان تولید بذر هیبرید کدو تخم کاغذی بهعنوان کشت دوم در شالیزار [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 171-182]
خرمای برحیاثرات کاربرد مالچ و شوری آب آبیاری بر صفات مورفولوژیکی نهالهای خرما [(مقالات آماده انتشار)]
خصوصیات کمی و کیفیانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
د
درون شیشهایبررسی کالوسزایی و ریزازدیادی زنجبیل(Zingiber officinale Rosc.) با استفاده از ریزوم [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 139-148]
دمای برگاثر سطوح مختلف تنش آبی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم (رقم سبز) [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 161-175]
دوره بازگشت سرمایه متحرکارزیابی اقتصادی تولید لیموترش در شرایط گلخانه در شهرستان کرمان [(مقالات آماده انتشار)]
ر
رابطه ژنتیکیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
رابطه ژنتیکیکاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
رشدبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
رشد محدودارزیابی توان تولید بذر هیبرید کدو تخم کاغذی بهعنوان کشت دوم در شالیزار [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 171-182]
ریشهتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
رطوبتتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
رطوبت هواپتانسیل تولید آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق (Corylus avellana. L) در اشکورات شهرستان رودسر [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 295-306]
رقممروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
رقم اکبریبررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
رقم پیارممقایسه سودآوری ارقام تجاری خرما در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 53-66]
رقم کویرتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
رقم مجولمقایسه سودآوری ارقام تجاری خرما در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 53-66]
رگرسیونبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
رویجداسازی و تاثیر باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند بر غلظت عناصر غذایی برگ در بادام پایه GN15 [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 67-88]
روغنبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
روغن سویابررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
روغن ولکبررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
ز
زیتونارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
زودرسیانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
ژ
ژنوتیبارزیابی سازگاری و پایداری لاینهای پیشرفته جمعیتهای مختلف فلفل سبز (Capsicum annum. L) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 327-340]
ژنوتیپبررسی صفات و ارزیابی شاخص های عملکرد در ژنوتیپ های کاهو [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 27-36]
ژنوتیپ پایهتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
ژنوتیپهای امیدبخشدستورالعمل شناسایی ارقام مختلف خرمالو بر اساس ویژگی های ظاهری آن [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
ژنوتیپهای گوجه سبزانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
س
سازگاری پیوندبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
سامانه جمعکننده مهپتانسیل تولید آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق (Corylus avellana. L) در اشکورات شهرستان رودسر [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 295-306]
سیبتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
سیبتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
سیب توسرخبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
سیترنج C-35بررسی رشد رویشی، عملکرد کمی و کیفی و زمان برداشت پرتقال تامسون ناول با پایههای مختلف در شرق مازندران [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 209-226]
سوینگل سیتروملوبررسی رشد رویشی، عملکرد کمی و کیفی و زمان برداشت پرتقال تامسون ناول با پایههای مختلف در شرق مازندران [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 209-226]
ش
شاخص CNDشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
شوریبررسی اثرات کاربرد خاکی گوگرد معدنی بر کاهش شوری و ویژگیهای رویشی و عملکرد درختان پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 253-264]
شوری آب آبیاریارزیابی تحمل به شوری هیبرید مفید (P. euphratica x P. alba) در مقایسه با برخی از ژنوتیپهای انتخابی پده (Populus euphratica Oliv) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 89-108]
ص
صفات رویشیاثرات کاربرد مالچ و شوری آب آبیاری بر صفات مورفولوژیکی نهالهای خرما [(مقالات آماده انتشار)]
صفات ظاهریبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
صفات کمی و کیفیارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
ط
طول ریشهاثر بسترهای مختلف کاشت بر ریشهزایی قلمههای پنج رقم انگور [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 265-280]
ع
عارضه زردی و خشکیدگی برگارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
عملیات به باغیمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
عملکردبررسی اثرات کاربرد خاکی گوگرد معدنی بر کاهش شوری و ویژگیهای رویشی و عملکرد درختان پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 253-264]
عملکردبررسی صفات و ارزیابی شاخص های عملکرد در ژنوتیپ های کاهو [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 27-36]
عملکردبررسی وضعیت محصولات باغی و گلخانهای استان خراسان رضوی، چشمانداز و راهکارهای منطبقبر تعادلبخشی آب [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 341-360]
عملکردارزیابی سازگاری و پایداری لاینهای پیشرفته جمعیتهای مختلف فلفل سبز (Capsicum annum. L) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 327-340]
عملکردارزیابی توان تولید بذر هیبرید کدو تخم کاغذی بهعنوان کشت دوم در شالیزار [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 171-182]
عملکرد در هکتار. کیفیت محصولاولویتبندی اقتصادی ارقام تجاری پسته در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 11-26]
عملکرد ریشهبررسی اثر محلولپاشی نانوکودهای پتاسیم و کلسیم بر میزان فلاونویید کامفرول و اسیدشیکوریک در ارقام گیاه چیکوری (Cichorium intybus L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 123-138]
عناصر غذاییبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
غ
غده زاییبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
فسفرمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
فضای رنگی"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
فلفلارزیابی سازگاری و پایداری لاینهای پیشرفته جمعیتهای مختلف فلفل سبز (Capsicum annum. L) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 327-340]
فلورسانس کلروفیلتأثیر رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی کلات آهن روی صفات فیزیولوژیک و شاخصهای فلورسانس کلروفیل گلگاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 149-170]
فندقشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
فندقپتانسیل تولید آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق (Corylus avellana. L) در اشکورات شهرستان رودسر [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 295-306]
ق
قارچ آربسکولار مایکوریزاتأثیر کاشت طولانیمدت چای بر فراوانی اسپور قارچهای آربسکولار مایکوریزا و ارتباط آن با برخی خصوصیات خاک [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 227-242]
قارچ کشبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
قارچکشارزیابی کارایی قارچکش معدنی در کاهش پوسیدگیهای قارچی و حفظ کیفیت میوهی پرتقال تامسونناول در انبار معمولی و سردخانه [(مقالات آماده انتشار)]
قرنطینهباکتری subsp. pauca Xylella fastidiosa عامل بیماری قرنطینهای زوال سریع زیتون و راهبردهای مدیریتی آن [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 243-252]
قطر ریشهاثر بسترهای مختلف کاشت بر ریشهزایی قلمههای پنج رقم انگور [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 265-280]
ک
کارایی کوانتمی فتوسیستمIIتأثیر رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی کلات آهن روی صفات فیزیولوژیک و شاخصهای فلورسانس کلروفیل گلگاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 149-170]
کاریزو سیترنجبررسی رشد رویشی، عملکرد کمی و کیفی و زمان برداشت پرتقال تامسون ناول با پایههای مختلف در شرق مازندران [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 209-226]
کاهوبررسی صفات و ارزیابی شاخص های عملکرد در ژنوتیپ های کاهو [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 27-36]
کبودهارزیابی تحمل به شوری هیبرید مفید (P. euphratica x P. alba) در مقایسه با برخی از ژنوتیپهای انتخابی پده (Populus euphratica Oliv) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 89-108]
کپک سبز و آبیارزیابی کارایی قارچکش معدنی در کاهش پوسیدگیهای قارچی و حفظ کیفیت میوهی پرتقال تامسونناول در انبار معمولی و سردخانه [(مقالات آماده انتشار)]
کدو آجیلیارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
کرمانارزیابی اقتصادی تولید لیموترش در شرایط گلخانه در شهرستان کرمان [(مقالات آماده انتشار)]
کشاورزی پایدارارزیابی توان تولید بذر هیبرید کدو تخم کاغذی بهعنوان کشت دوم در شالیزار [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 171-182]
کشت بافتتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
کشندگی و ویژگیهای زیستیتأثیر ساپونین خام بذر چای بر خصوصیات زیستی و مرگومیرکنه قرمز پا کوتاه در شرایط باغ [(مقالات آماده انتشار)]
کیفیتاثر تیمارهای پوششی و حفاظتی در میزان انبارمانی دو رقم نارنگی پیج و انشو در سردخانه [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 191-208]
کیفیتاثر محلولپاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران [(مقالات آماده انتشار)]
کلسیمتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
کلشی سینایجاد همگروه جدید انگور بیدانه قرمز با استفاده از تیمار کلشی سین [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 145-160]
کلمات کلیدی: بذر چایبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
کلونارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
کمآبیاریبررسی وضعیت محصولات باغی و گلخانهای استان خراسان رضوی، چشمانداز و راهکارهای منطبقبر تعادلبخشی آب [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 341-360]
کمبودبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
کمپوستتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
کنه خسارتزاتأثیر ساپونین خام بذر چای بر خصوصیات زیستی و مرگومیرکنه قرمز پا کوتاه در شرایط باغ [(مقالات آماده انتشار)]
کوئرستینبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
گ
گیاه داروییارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
گیاه داروییبررسی کالوسزایی و ریزازدیادی زنجبیل(Zingiber officinale Rosc.) با استفاده از ریزوم [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 139-148]
گرده افشانیمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
گروهبندیبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
گموزبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
گوجهانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
گوگرد معدنیبررسی اثرات کاربرد خاکی گوگرد معدنی بر کاهش شوری و ویژگیهای رویشی و عملکرد درختان پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 253-264]
گوناگونیمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
گونههای چوبیارزیابی تحمل به شوری هیبرید مفید (P. euphratica x P. alba) در مقایسه با برخی از ژنوتیپهای انتخابی پده (Populus euphratica Oliv) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 89-108]
ل
لایمارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
لیموترشارزیابی اقتصادی تولید لیموترش در شرایط گلخانه در شهرستان کرمان [(مقالات آماده انتشار)]
م
مارکر مولکولیارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
ماسهاثر بسترهای مختلف کاشت بر ریشهزایی قلمههای پنج رقم انگور [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 265-280]
متابولیتهای ثانویهبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
محتوای فروکتوز کلبررسی اثر محلولپاشی نانوکودهای پتاسیم و کلسیم بر میزان فلاونویید کامفرول و اسیدشیکوریک در ارقام گیاه چیکوری (Cichorium intybus L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 123-138]
محلولپاشیتاثیر محلولپاشی سه ترکیب کلسیمدار بر غلظت کلسیم نهال پسته تحت شرایط کنترل شده در کشت هیدروپونیک [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
مدیریت تلفیقیباکتری subsp. pauca Xylella fastidiosa عامل بیماری قرنطینهای زوال سریع زیتون و راهبردهای مدیریتی آن [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 243-252]
مدیریت تولیدمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
مدیریت خسارتاولویتبندی اقتصادی ارقام تجاری پسته در استان کرمان [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 11-26]
مدیریت مبارزهبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
مرکباتبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
مرکباتاثر تیمارهای پوششی و حفاظتی در میزان انبارمانی دو رقم نارنگی پیج و انشو در سردخانه [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 191-208]
مرکباتارزیابی کارایی قارچکش معدنی در کاهش پوسیدگیهای قارچی و حفظ کیفیت میوهی پرتقال تامسونناول در انبار معمولی و سردخانه [(مقالات آماده انتشار)]
میزان اینولینبررسی اثر محلولپاشی نانوکودهای پتاسیم و کلسیم بر میزان فلاونویید کامفرول و اسیدشیکوریک در ارقام گیاه چیکوری (Cichorium intybus L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 123-138]
مصرف آبتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
مواد جامد محلولمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
مورفولوژی میوهمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
ن
نیاز آبیپتانسیل تولید آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق (Corylus avellana. L) در اشکورات شهرستان رودسر [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 295-306]
نیاز سرماییبررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
نیاز سرماییبررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد پسته [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 177-190]
ناقلباکتری subsp. pauca Xylella fastidiosa عامل بیماری قرنطینهای زوال سریع زیتون و راهبردهای مدیریتی آن [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 243-252]
نخلمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
نخل خرماارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
نرخ بازده داخلیارزیابی اقتصادی تولید لیموترش در شرایط گلخانه در شهرستان کرمان [(مقالات آماده انتشار)]
نسبت پتاسیم به سدیمجداسازی و تاثیر باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند بر غلظت عناصر غذایی برگ در بادام پایه GN15 [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 67-88]
نشانگر مورفولوژیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
نشانگر مولکولیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
نشانگر مولکولیکاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
نشانگرهای SSRو ISSRارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
نفتالین استیک اسیدبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
نفتالین استیک اسیدنوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
نهالبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
نهال پستهتاثیر محلولپاشی سه ترکیب کلسیمدار بر غلظت کلسیم نهال پسته تحت شرایط کنترل شده در کشت هیدروپونیک [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
نوغاندارینوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
و
واژگان کلیدی: کاسنیبررسی اثر محلولپاشی نانوکودهای پتاسیم و کلسیم بر میزان فلاونویید کامفرول و اسیدشیکوریک در ارقام گیاه چیکوری (Cichorium intybus L.) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 123-138]
واکسحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
ویتامین ثمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
وراثت-پذیریارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
ویروس"بررسی ویژگیهای کمی وکیفی میوه کلونهای منتخب انگور رقم رشه [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 281-294]
وزن تازهاثر بسترهای مختلف کاشت بر ریشهزایی قلمههای پنج رقم انگور [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 265-280]
وزن خشکبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
ه
هانسونبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
هیبرید مفیدارزیابی تحمل به شوری هیبرید مفید (P. euphratica x P. alba) در مقایسه با برخی از ژنوتیپهای انتخابی پده (Populus euphratica Oliv) [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 89-108]
هیدروپونیکتاثیر محلولپاشی سه ترکیب کلسیمدار بر غلظت کلسیم نهال پسته تحت شرایط کنترل شده در کشت هیدروپونیک [دوره 3، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
هورموننوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
ی
یزدمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد